Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuuntele lintujen laulua http://kotisivu.dnainternet.net/hallilau/mystery%20sounds.htm

Nykyaikana on hyvin vaikea olla sitoutumatta mihinkään kunnalliseen/valtiolliseen toimijaan, kuten sähkölaitokseen, vesilaitokseen, verottajaan...Saunajärvestä on tarkoitus kehittää ns. ekologisesti toimiva vapaa-ajanviettopaikka, missä mm. energia tehdään itse rakentamalla omatoimisesti tuuligeneraattoreita ja käyttämällä aurinkokennoja sähkön tuotantoon.

ks tuulivoimayhdistyksen kotisivut http://www.tuulivoimayhdistys.fi/index_fi.htm

Sinällään mm. miehistökämppää on lämmitetty jo kuusikymmentäluvulta lähtien vapaakiertoisella keskuslämmitysuunilla. Patterit lämpiävät ilman sähköä painovoimaisen nestekierron ansiosta. Riittää, kun lämmittää pari pesällistä polttopuuta ja kämppä on lämmin kovillakin pakkasilla. Siis paluu juurille ekologisia ikiaikuisia ja edullisia menetelmiä käyttäen.

Myös niinkin yksinkertainen asia kuin tämä tekstin kirjoittaminen on microsoftin wordin kautta sidottu suureen kansainväiseen toimijaan, jonka ainoa tavoite on tuottaa voittoa omistajilleen. Niinpä kannattaisi käyttää hiukan viitseliäisyyttä ja käyttää tekstin tuottamiseen ja muuhun tarpeeseen esim. open officen ilmaisia ohjelmia, jotka voit ladata täältä

fi.openoffice.org/


saunajärven paratiisi
©2019 Saunajärven paratiisi - suntuubi.com