Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Päivän sää
Päivän sää
Sään tarjoaa LookUp.fi

ERÄMAA KUTSUU

Mökkivuokraus

Saunajärven alue sijaitsee Ii- ja Siuruanjoen valuma-alueen keskikohdassa, keskellä villiä erämaaluontoa, missä voi törmätä kaikkiin luontokappaleihin kuten karhuun, kotkaan, supikoiraan, susiin, poroihin, hirviin yms..

Nyt olemme oloittamassa mökkivuokrausta. Tarjolla on kolme erillistä mökkiä monenlaisiin tarpeisiin, miehistötuvasta aina tallikämppään. Katso tarkemmin kohdasta Villiin Pohjolaan, mistä löytyy hinnat.

Saunajärven lähiympäristössä voi metsästää pienriistaa ja hirviä, kalastaa Koli- ja saunajärvessä, tutustua Siuruan kierroksella lukuisiin luontonähtävyyksiin, kesällä uida ja saunoa, talvella pilkkiä ja tehdä moottorikelkkaretkiä, hiihtää ja samoilla lumikengillä, tarkkailla luontoa tai vain hiljentyä ihmettelemään luonnon moninaisuutta... Niinpä alue on ollutkin erityisesti metsästäjien suosiossa.

ks. iijoki-info

ks. ala-siuruan kyläyhdistyksen sivut http://www.pudasjarvi.fi/kylat/ala-siurua/

http://www.iijoki.fi/index.php

Läheisyydessä on runsaasti Natura-alueita, joiden luonnonarvot ovat korvaamattomia ks.

www.ymparisto.fi/default.asp?contentid=21942&lan=FI

Nämä sivut syntyivät osittain hätähuutona tämän ainutlaatuisen paratiisin säilymisen puolesta Kollajan allashankkeen taas nostaessa päätään 20 vuoden Ruususen unesta. ks. videoklippi

http://www.youtube.com/watch?v=eLuY1WjNuNw

saunajärven paratiisi
©2019 Saunajärven paratiisi - suntuubi.com